Tisztelt Partnereink!

Nagy örömmel jelentjük be, hogy a Büttner Kft hivatalosan is partnerkapcsolatot létesített a Meltio csoporttal, a 3D fémnyomtatás területén vezető szerepet vállaló vállalkozással. Ez a partnerség lehetővé teszi számunkra, hogy innovatív megoldásokat és technológiákat kínáljunk a gépipari szektor számára, amelyek segítségével jelentősen növelhetjük a hatékonyságot és versenyképességet. „Nagyon örülünk, hogy olyan cégekkel dolgozhatunk együtt, mint a Büttner Kft, mivel a szakértelem és az ügyfélközpontú megközelítés pontosan az, amit keresünk, amikor partnereket veszünk fel a Meltio partneri ökoszisztémájába. Együtt képesek leszünk kielégíteni a magyar piac egyre növekvő igényeit, és megkönnyíteni a fém 3D-s nyomtatás bevezetését az országba”. – Francisco González, a Meltio EMEA értékesítési vezetője

A Meltio 3D Fémnyomtatás Különlegességei:

Meltio olyan 3D fémnyomtatással foglalkozó cég, amely új szintre emeli a gépipar számára elérhető gyártási folyamatokat. Az általuk alkalmazott eljárás rendkívül hatékony, megbízható és gazdaságos, és lehetővé teszi a gyártási idők jelentős csökkentését, valamint az alapanyagok költségének minimalizálását. Meltio fémnyomtatói fémhuzalból nyomtatnak lézersugárral, szemben a hagyományos poros fémnyomtatásokkal. Ennek eredményeként a nyomtatási folyamat 20-30-szor gyorsabb, mint a korábbi módszerek, és az alapanyagok ára a fémpor töredéke. Ezen kívül a Meltio rendszerei képesek nyomtatni olyan magas minőségű anyagokat, mint titán, inconel, rozsdamentes acél és különböző bronz ötvözetek, ami számos alkalmazási területen kínál új lehetőségeket.

A termékekről:

A Meltio M450 egy megfizethető, biztonságos és felhasználóbarát 3D fémnyomtató, mely lehetővé teszi nagyon nagy fajsűrűségű fém alkatrészek egylépéses előállítását minimális alapterületen, ipari infrastruktúra szükséglete nélkül. Ideális kis és közép méretű alkatrészek gyártásához és 3D nyomtatással kapcsolatos kutatási célokra.

A hibrid gyártási megoldásnak köszönhetően a Meltio Engine CNC integráció lehetővé teszi szinte tökéletes alakzatok gyártását, javítását és fejlesztését. Kompatibilis szinte minden piacon elérhető CNC-géppel, minimalizálva a utómunka szükségességét.

A Meltio Engine Robot Integration lehetővé teszi egy robotkar átalakítását fém 3D nyomtatási rendszerré, nélkülözve a méretbeli korlátokat. Ideális nagyméretű és összetett alkatrészek 3D nyomtatásához, javításához, burkolásához és fejlesztéséhez, integrálható bármely gyártójú robotkarral és interfésszel.

A Meltio Robot Cell lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy könnyedén integrálják a Meltio Engine-t robotikus rendszereikbe, minimalizálva ezzel az üzembe helyezési időt és költségeket. Ez egy intuitív, egyszerűen telepíthető és üzembe helyezhető rendszer, amely teljes mértékben készen áll a robot integrációra. A Meltio Robot Cell Az alkalmazása egyszerű, a rendszer pedig megfizethető, így ideális választás mind az ipari, mind a kisüzemi környezetek számára.

Ezen felül a Meltio szoftverek (Meltio Horizon és Space) nyílt platformot kínálnak, amely megfelel különböző ipari alkalmazási igényeknek. Az egyedi huzal-lézeres fém 3D nyomtatási folyamatokhoz szabott saját szoftverek zökkenőmentesen integrálódnak a Meltio hardver- és anyagportfóliójába.

A Büttner Kft és a Meltio Közötti Együttműködés:

A Büttner Kft célja, hogy a Meltioval közösen forradalmasítsuk a gépipart Magyarországon. Ezen partnerség révén a Büttner Kft vállalja a Meltio 3D fémnyomtatók értékesítését, üzembe helyezését és szervizelését. Emellett alkatrészeket és segédanyagokat is biztosítunk ügyfeleink számára, hogy teljes körű megoldásokat nyújtsunk a fémnyomtatáshoz.

Műszaki tanácsadásunk révén segítünk ügyfeleinknek az optimális fémnyomtatási folyamatok kialakításában és a gépek hatékony használatában. Bemutatóteremünk 2024 januárjában Pécsett nyílik meg, ahol lehetőséget biztosítunk arra, hogy élőben megismerjék a Meltio 3D fémnyomtatási technológiáját és termékeit.

Ez az új partnerkapcsolat lehetővé teszi a Büttner Kft számára, hogy még hatékonyabban szolgálja ki a gépipari szektor igényeit, és elősegíti az innováció és a versenyképesség növelését a hazai és nemzetközi piacon.

Join +2000 readers!

Subscribe to our Metal 3D Printing Community

    Join +2000 readers!

    Subscribe to our Metal 3D Printing Community