Termékbemutató

2024. március közepén a Meltio bemutatta legújabb, ipari felhasználásra tervezett 3Dfémnyomtatóját, a Meltio M600-at! A bemutató eseményen cégünk is részt vett, mint magyarországi viszonteladó, így első kézből értesülhettünk az újdonságról.

A MeltioM600 hivatása, hogy egyszerűsítse a 3D nyomtatási munkafolyamatot, növelje a termelékenységet, és csökkentse a gyártási költségeket! A gép huzallézeres adalékgyártási technológiája forradalmasítja a nagy méretű fémalkatrészek gyártását, így az minden eddiginél egyszerűbb és megbízhatóbb lesz. Tökéletesen az ipari gyártáshoz szabva, ezzel a géppel egyenes út vezet a 0-24 órás gyártási ciklushoz!

Miért válassza a Meltio M600-at?

1. Gyártásra kész

Nagyobb alkatrészek, nagyobb lerakódási sebesség, nagyobb anyagválaszték, inert nyomtatókamra, kevesebb karbantartás és beépített munkamegtartó megoldások gyártásra kész rendszert tesznek lehetővé.

2. Könnyű használat

Fejlett érzékelőmegoldások, egyszerűsített felhasználói felület, dedikált szeletelő, nullapontos rögzítőrendszer és szondarendszer.
Mindezt úgy tervezték, hogy minimalizálja a kezelői interakciót.

3. Csökkentett karbantartás

Az újonnan kifejlesztett lerakófej szükségtelenné teszi a lézeres igazítást, míg a mozgásrendszert továbbfejlesztették és túlméretezték a maximális élettartam érdekében.

4. Stabilitás, Ismételhetőség, Megbízhatóság

Továbbfejlesztett huzaladagoló rendszer, szálmentes leválasztófej, továbbfejlesztett folyamatvezérlő rendszerek és még sok más, ami rendkívül megbízható gépet tesz lehetővé.

5. Automatizált integráció

A rendszer integrálása a meglévő gyártási munkafolyamatokba egyszerűvé válik a kompakt helyigénynek és a rugalmas munkavégzési architektúrának köszönhetően.

6. Megnövelt munkatérfogat

A 300 x 400 x 600 mm-es, teljesen inert nyomtatási térfogat a gyártási lehetőségeket kiterjeszti a nagyobb alkatrészekre, miközben javítja az erősen reakcióképes anyagok, például a titán minőségét.

7. Költségmegtakarítás

A nagy hatékonyságú Blue Laser diódáknak és a megnövelt abszorpciónak köszönhetően az egy komponensre jutó energiafogyasztás jelentősen csökken, ami környezetbarátabb és költséghatékonyabb folyamatot eredményez.

Az eredeti termékbemutató rövidfilm az alábbi linken tekinthető meg: https://lnkd.in/dQdv3qu3 , a részletes termékismertető pedig a linkre kattintva tekinthető meg.

Amennyiben a termék felkeltette érdeklődését, várjuk szíves megkeresésüket a meltio@buttner.hu e-mail címen.

Join +2000 readers!

Subscribe to our Metal 3D Printing Community

    Join +2000 readers!

    Subscribe to our Metal 3D Printing Community